011.0s COC'S

Aplicacions de la teràpia familiar sistèmica en la intervenció social per a treballadors/es i educadors/es socials

C201802

DESCRIPCIÓ:

La teoria Familiar Sistèmica és pionera en l'abordatge de la transformació social. Es ve utilitzant en l'àmbit social des de fa uns 25 anys i facilita la comprensió, definició i projecció del sistema en el qual està immers l'usuari amb el qual treballem.
Dins de l'àmbit social és de gran utilitat manejar conceptes de la TSF i la comunicació humana per poder col·locar-nos en el rol d'educador/a i/o treballador/a social i poder fer un acompanyament coherent amb la demanada professional i la xarxa en la qual ens trobem.

És un seminari dissenyat a mesura per als professionals de l'àmbit social amb interès a ampliar la seva visió de la persones en risc d'exclusió social des de la mirada sistèmica.

Per a aquest seminari monogràfic tenim la gran oportunitat de comptar amb un dels professionals més rellevants a nivell mundial en aquesta àrea, El Doctor Luigi Cancrini.
El Dr. Luigi Cancrini és un dels pioners en la teràpia familiar sistèmica. Amb Seu central a Roma dirigeix una escola amb 11 centres i centres per a nens en sistuación de risc d'exclusió social i desemparament.

Sobre el Professor Cancrini:

El Prof. Luigi Cancrini és un gran referent en el camp de la psicoteràpia a Europa. Psiquiatre i psicoterapeuta, va fundar en els anys 70 el "Centro Studi di Terapia Familiare e Relazionale", que actualment té 11 seus a Itàlia i el qual presideix.

Autor d'infinitat de publicacions científiques i de 22 llibres, entre ells (traduïts al castellà): El océano Borderline (recentment reeditat), La Caja de Pandora, La Psicoterapia: Gramática i Sintaxis, Toxicodependencias, etc...


METODOLOGIA

Informació teòrica i exercicis d’exploració


DESTINATARIS/ES

Professionals de Progess d'atenció directa amb persones. Treballadors socials, Educadors Socials, Psicòlegs, etc...


DATA: 6 de Març de 2018.

Horari: de 12 a 14h i de 15 a 19h.


LLOC D'IMPARTICIÓ: L'auditori del Born Centre de Cultura i Memòria. Plaça Comercial, 12. Barcelona. 08003.