06.0l ACCIÓ SOCIAL

LABORATORI I ANÀLISI DE CASOS DES DE LA VISIÓ DE TERÀPIA FAMILIAR SISTÈMICA

2618

DESCRIPCIÓ:

Aquest espai d'anàlisi de casos és una continuació natural del curs de Teràpia Familiar Sistèmica (TFS) que es va realitzar el passat mes d’octubre 2017.

Es pretén oferir un espai de treball col·laboratiu per anilitzar i reenfocar les atencions socials a les famílies i / o els integrants del sistema familiar amb el qual treballem.

Per aquesta formació és imprescindible que els/les participants aportin situacions de la seva pràctica laboral.


DESTINATARIS/ES

Està especialment dissenyat per a les persones que van realitzar el curs de TFS del Novembre 2016 i octubre 2017 o altres professionals que coneguin la TFS per altres vies i vulguin aprofundir en la utilització pràctica d'aquesta teoria de la configuració humana.


DOCENTS

Paola Lapadjian és psicòloga i terapeuta familiar. Docent de l'Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau. Terapeuta familiar i responsable del projecte «Acompañamiento Psicológico a niños con enfermedades crónicas y su família» de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i co-conductora de grups de famílies i professionals de l'àmbit de pediatria i atenció precoç en el mateix hospital.

Chantal Doyagüez és psicòloga i terapeuta familiar. Docent i terapeuta de l'Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau de les pràctiques del Màster Cognitiu Social (Universitat de Barcelona).
Psicòloga del Punt d'Informació i Atenció a la Dona (Ajuntament de Barcelona). Co-conductora de grups de Creixement Personal en el mateix servei.


DATES: 21 i 28 de Setembre i 5 d'Octubre de 2018.

Horari: de 10 a 14h.


LLOC D'IMPARTICIÓ: Centre Cívic Guinardo: Ronda del Guinardó, 113, 08041 Barcelona