AVIS LEGAL

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), l'informem que les dades personals recollides en la nostra pàgina web formen part de fitxers responsabilitat de PROJECTES I GESTIÓ DE SERVEIS SOCIALS SL (en endavant PROGESS), i són tractats per aquesta amb les següents finalitats:

 

• Contacte: resoldre les consultes plantejades a PROGESS, així com atendre les sol·licituds d'informació sobre els serveis que oferim. 

 

• Treballa a PROGESS: realitzar els procediments interns de selecció de personal de PROGESS, tant actuals com futurs. 

 

PROGESS només farà servir la seva informació de caràcter personal en virtut d'aquest AVÍS LEGAL i, amb caràcter general, sol·licitarà el seu consentiment per a utilitzar la seva informació de caràcter personal amb fins diferents d'aquells per als quals els atorgàreu en els formularis.

 

PROGESS no utilitzarà les seves dades personals amb finalitats incompatibles a les que figuren en aquesta clàusula. 

 

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de la següent adreça:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.